Wat is Bio HCG

Veelgestelde vragen en antwoorden

Dit is Bio HCG

HCG is de afkorting van Humane Chorion Gonadotropine, een lichaamseigen stof die onder andere tijdens de zwangerschap in grote hoeveelheden door de placenta word aangemaakt.

Het HCG mobiliseert alle voedingsstoffen richting bloed en daarmee richting kind. Ook wanneer de gebruiker niet zwanger is mobiliseert het HCG de vetten uit de inactieve vetcellen richting bloed. Deze verlaten via de urine het lichaam en men valt af.

de Mardanti Bio HCG bestaat uit aminozuren waar de frequenties van HCG inzitten. HCG staat in verbinding met het regelcentrum in de hersenen, de hypothalamus. De hypothalamus stuurt een aantal functies aan zoals de stofwisseling, eetlust en vetverbranding.

Mardanti Bio HCG wordt door middel van druppels onder de tong ingenomen. In combinatie met een uitgebalanceerd dieet worden alleen de vetophopingen op ongewenste plaatsen aangepakt, zoals heupen, billen, buik, bovenarmen en dijen.
Tijdens de kuur zal het lichaam overschakelen op een volledige vetstofverbranding. Men heeft geen honger gevoel en voelt zich in tegenstelling tot het gewone lijnen energiek.

Wanneer we gaan afvallen willen we graag vetten verliezen. Vooral het ongezonde viscerale vet. Daarbij willen we spiermassa juist behouden.

Hiervoor is het belangrijk dat men zich aan een koolhydraat- en suikerarm dieet houdt. Door het gebruik van deze kuur zal het regelcentrum van de hersenen, de hypothalamus, het lichaam aansturen tot een repeterende afbraak van vetzuren, bèta-oxidatie genaamd.

34 daagse Bio HCG PLUS kuur Inclusief Detox | 24 Ampullen | Kado Actie

122,50

Bio HCG+

Biohcg Original is een afslankkuur van 24 dagen. Tijdens deze periode volg je een voorgeschreven dieet. Het gehele dieet staat beschreven in het boekwerk 'Beter in Balans'. Dit boekwerk wordt gratis bij elke Biohcg Original kuur geleverd.

TimFit Detox 24/7

10 dagen detoxen met TimFit Detox

Kado actie!
1. Klik op kies je kado
2. Kies daarna je favoriete kado

Je ontvangt:
• BIO-HCG+ bundel voor 24 dagen;
• Gratis TimFit Detox 500 ML – 10 dagen;
• 24 ampullen Bio HCG+;
• Hoogwaardige vitaminen en mineralen;
• 2 Pipetjes;
• Boekje: Zo eenvoudig kan afvallen zijn. Inclusief recepten, boodschappenlijst en uitleg over het dieet en dieetadviezen;
• Gratis vrijblijvende online begeleiding;
Nóg een extra supplement naar keuze tijdens de Kadoactie.

Beschrijving

34 dagen afvallen met Bio HCG+ Bundel

Bio HCG+ is uniek in Nederland en België. Het is de enige Bio HCG kuur die de kracht van Bio HCG combineert met de Detox werking van TimFit. Door deze kuren samen te voegen wordt de werking versterkt en zorg je ervoor dat je nog meer afvalt met jouw Bio HCG kuur!

Bio HCG+ is een afslankkuur waarbij vrouwen en mannen effectief afvallen. Door middel van een uitgekiend voedingspatroon en met behulp van de Bio-HCG+ druppels onder de tong worden vetophopingen aangepakt die overgewicht veroorzaken.

N.B. De Bio HCG+ afslankkuur bevat dus alleen de frequenties van HCG maar niet het daadwerkelijke hormoon.

Aan de Bio HCG+ afslankkuur worden extra frequenties van orthomoleculaire middelen en neurotransmitters toegevoegd die het afvallen positief beïnvloeden.
Ook bevat de basisvloeistof:

  • Extra mineralen
  • Aminozuren
  • Chroom
  • Vitamine B6
  • Garcinia Cambogia
  • L-Carnitine

GRATIS: 10 dagen Detoxen met Timfit Detox 24/7

Timfit Detox 24/7 is een krachtige tiensdaagse detoxkuur die je helpt om je lichaam te zuiveren. Zo help je je lichaam om verontreinigingen door ongezonde voeding, luchtvervuiling en stress te af te voeren.

Timfit Detox 24/7 is een stevige detoxkuur op basis van van maar liefst 19 verschillende plantaardige ingrediënten voor een volledige ontgifting van het lichaam. Deze ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun reinigende werking op het lichaam.

Persoonlijke begeleiding door onze specialist Bernadette!

Je krijgt persoonlijk advies en kunt op elk gewenst moment contact zoeken met de specialist Bernadette.

Je kunt zelf kiezen hoe intensief je begeleid wilt worden. Het is namelijk geheel gratis en vrijblijvend. Heb je behoefte aan advies dan zoek je gewoon contact met Bernadette. Hiervoor is de begeleiding zeer handig.