24 dagen afvallen

24 dagen afvallen met Bio HCG

Bio HCG+ is uniek in Nederland. Het is de enige Bio HCG kuur die de kracht van Bio HCG combineerd met de Detox werking van TimFit. Door deze kuren samen te voegen wordt de werking versterkt en zorg je ervoor dat je nog meer afvalt met jouw Bio HCG kuur!

Bio HCG+ is een afslankkuur waarbij vrouwen en mannen effectief afvallen. Door middel van een uitgekiend voedingspatroon en met behulp van de Bio-HCG+ druppels onder de tong worden vetophopingen aangepakt die overgewicht veroorzaken.

N.B. De Bio HCG+afslankkuur bevat dus alleen de frequenties van HCG maar niet het daadwerkelijke hormoon.

Aan de Bio HCG+ afslankkuur worden extra frequenties van orthomoleculaire middelen en neurotransmitters toegevoegd die het afvallen positief beïnvloeden.
Ook bevat de basisvloeistof extra mineralen, sporenelementen en aminozuren; waaronder chroom, vitamine B6, Garcinia Cambogia en L-CARNITINE.

Je hebt volledige controle over de het vet verbranden (metabolisme) in je lichaam; Vet verdwijnt op de vervelendste plekken die normaal gesproken erg moeilijk te bereiken zijn; De kuur is makkelijk te volgen; Je krijgt alles thuis opgestuurd en hoeft er de deur niet voor uit; Er vallen wereldwijd miljoenen mensen met dit dieet (succesvol) af.